Sista doppet?

Efter en lång arbetsdag med många möten är det skönt att bara ta en riktigt lång promenad för att rensa huvet från tankar. Finns det då något bättre än att mötas upp hemma av två hundar som inget hellre vill än att göra mig sällskap. Dagen till ära bjöd också det bästa vädret; solsken, värme och helt vindstilla. Jag kopplade upp hundarna och stegade mot Hulingen. Där låg vattnet spegelblankt och fullt av flyttfåglar som landat för en behövlig vila.

                                               

Färden gick genom hembygdsparken och vidare ut på campingen. När man går här och det är alldele tyst och stilla så kan man inte fatta att det är här nere det samlas över 30000 personer under tre dagar för att följa Hultsfredsfestivalen. Det syns inte ett spår och ändå är det mindre än fyra månader sen.

Väl framme vid vattnet rusar två tokiga hundar rakt i. Kanske det är årets sista dopp, vem vet, inte verkar det bekymra dom att det faktiskt är oktober och inte så speciellt varmt i vattnet. Undrar hur många såna här sköna dagar till det blir innan det ligger snö och is på marken.
Vem tänker på det nu, en sån här härlig dag. Kram-


              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0