NystartNu märks det att hösten kommit igång på allvar, nu fyller jag hemmet igen med ljus!
Hösten kan vara alldeles fantastisk och underbar. Mörkret som sänker sig och man får krypa upp i sin soffa och tända ett ljus.
Ikväll har jag varit på höstens första ljusparty, fler lär det bli.....hoppas jag. Det är så mysigt att få sitta där och lukta på olika dofter, bestämma vad just jag vill ha i mitt hem. Tillsammans med alla inbjudna gäster dricker vi lite kaffe och umgås. Härligt. Denna kväll blev vi inte så många.................men oj vad vi handlade!!
Tack alla kära gäster !

Carina

Farmor

Hjälp, jag ska bli farmor!
Är man gammal då?

Nej, åtminstonde så känner jag mig inte gammal, nehedå.
Det ska bli riktigt skoj att det kommer en liten bebis igeni familjen trotts att det känns som det inte var så länge sen jag själv satt med en liten bebbe.

Lycka till Kenneth och Sofi

Hemlighet

Igår släptes en hemlighet..........viiiiiiiiii vad roligt. Jag vill inte avslöja ngnt förrän Sofie och Kennet själva har skrivit om det men kika in på deras sida så kommer ni snart att få veta.
www.aspedalsgatan.blogg.se

Vad gör ni en sådan är regnig söndag? Själv ska jag försöka gå igenom och rengöra några rum ordentligt, få se hur långt jag hinner men nu har jag hela hösten på mig!
Nästa söndag blir det party på inredningstips och ljustrevnad, det känns helt rätt nu när hösten närmar sig med stormsteg. VÄLKOMMEN om du är i närheten av Sevedegatan 17 (mittemot) i Vimmerby.
www.partylite.se

Olika utflyktsmål

Idag var vi ute och beökte olika utflyktsmål. Först åkte vi till Klintemåla, den slingriga vägen leder oss till en lite hamn. Vattnet blänker och glittrar och där vid kajen ligger små båter och guppar. Vädret är helt otroligt, 22grader varmt och en lätt bris smeker vår kind. Vi tar en fika innan vi vandrar upp i den lilla byn från 1800-talet. Där ligger små röda stugor både byggda direkt på den kala berghällen, andra smälter ljuvt in på den gröna ängen. Detta är balsam för skälen.

      

Nere vid hamnen ligger ett ensamt litet båthus i blänket från det salta vattent


Efter en stunds ro går vår färd vidare till raka motsatsen, vi hamnar på simpevarpshalvön där det är en bedårande utsikt över Kalmar sund och Blå ljungfrun. Men där ligger också 3 av sveriges kärnkraftsreaktorer : Oskarshamnsverket 1,2 och 3. Här kan man få göra en resa ner ca 500 m i underjorden om man vill, något som jag dock inte är intresserad av. Jag håller mig hellre över jord. Mellan Klintemåla och Simpevarp är det ca 1,5 mil men man tror man befinner sig i två olika världar. Se själv skillnaderna.
OH 1 och 2
  
OH 3

Kram på er alla och ha en skön dag.

Sun trip

Jag bara älskar denna,.....

Within Temptation

Detta skulle jag vilja uppleva live, säkert en upplevelse eller vad tror ni?

Trevligheter

Helgen börjar tona ut och allt kommer åter till sitt vanliga jag igen. Helgen som passerade tillbringade vi som vanligt i husvagnen men ändå med lite annorlundahet. Vi hade besök av sonen Kenneth och hans Sofi, Sofi's föräldrar Yvonne och Göran samt mina föräldrar som anslöt på lördagen. På lördagen bröt solen tillslut fram så vädret blev precis så skönt som det kan vara i augusti.

På kvällen ordnade vi till en liten kräftskiva och innan dess blev det turnering i pilkastning som Christer vann!! Gissa om han blev stolt!! Vinsten var KAFFE, oj då!

Idag vaknade vi upp till en grå himmel som frammåt lunch började släppa sina första vattendroppar, ovanligt! Men innan regnet kom gick vi söndagens bingopromenad där mor fick bingo och vann....KAFFE! Vilka fantastiska priser det vinns, fniss!

Nu har "gästerna" åkt hem och regnet börjar avta, så snart blir det nog lite fiske.

Bara en vecka kvar på semestern :-(

Tjing!

Föreställ er .............

Jag vill bara länka till Saras inlägg "Time To Get Serious"  
http://saraliksom.blogg.se/2008/august/time-to-get-serious.html


Mycket tänkvärt Sara!
Kram till er alla och var rädda om varandra.

Nix.........telefonförsäljare ej önskvärd

Hur gör man för att undkomma påträngande telefonföräljare? Hemma har jag nixat min telefon, då blev det ngt bättre. Några fortsätter fortfarande att ringa och säger att de gör "marknadsundersökningar"?? När jag säger att jag nixat min telefon så får jag svaret att "det gäller inte oss",,,,,,,,,nähe? men det gäller MIG och MITT TELEFONNUMMER!! Har jag missat något?? Nu har dom börja att ringa på mobilen!! Hur gör jag nu då?? Jag gillar verkligen inte telefonföräljare eller de dom kallar sig för. Goda råd mottages med varmaste hand innan jag blir SKOGSTOKIG!!

När sista flyttar ut....

...känns det tomt, tomt, tomt. Jag glädjer mig jätte mycket åt att min yngsta son, Robin, kommit in på lärarhögskolan i sthlm och ska utbilda sig till det han önskar allra mest, men oj så tomt det blir hemma.
Dagen idag har mest gått åt till att se när väska efter väska stängs, väskor som Robin packar. Han kommer till en början att få bo hos sin kusin Sanna, tills han hittar ngt eget vilket inte verkar vara det lättaste. Det är verkligen skönt att ha släkt som ställer upp när det behövs.
Nu sitter vi i husvagnen igen och  kommer så göra våra två sista semesterveckor. Så kommer vi naturligtvis åka och hälsa på Robin snart, Stockholm är ändå inte så långt borta.

Kram på er alla!!

V 75

Ibland händer det att jag knåpar ihop en toto rad själv, så hände idag. Ibland händer att man lyckas vinna, så hände idag. Det blev 7 rätt!! Ingen stor utdelning men det gav ändå några kronor som jag delar med min toto kompis.
Grattis på oss mor!!

RSS 2.0