Buss strejk

Det är aldrig roligt med strejk men ibland är det faktiskt nödvändigt. Det jag förvånar mig över det är att det alltid pratas om ett "KAOS" så fort det handlar om storstäder. Det känns faktiskt rätt okej att fler än vi "på landet" får känna av hur det är då det inte går att åka kommunalt. Inget ont om någon men det känns så underligt med sådana reaktioner.
Är det ngn som håller med mig?

Kommentarer
Postat av: vivan

Japp...helt och fullt..konstigt att de gapar så fort som det drabbar städerna...vi räknas inte i småstäderna....kramiz men så fina kort du gjort..har du köpt program nu?eller hade du det innan?

2008-06-30 @ 22:03:31
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: Silva

Inte bra när bussar strejkar.. tänker på de som behöver åka o knappt har bil :/

2008-07-01 @ 01:29:34
URL: http://shinesia.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag håller dock inte med dig för här i Sthlm ÄR kollektivtrafiken bättre om man jämför med småstäder. Man är van vid att bussar ska gå. Man är anpassad efter hur ofta bussar går. Hade vi som bor i Sthlm bott i en småstad så hade det ju inte blivit kaos för då räknar vi inte med att bussarna ska gå så ofta. Har man inte bil så kommer man inte till jobbet om det ligger på sånt avstånd. Det är vanligare med bil och körkort i en småstad eftersom just kollektivtrafiken inte är så bra där.

2008-07-01 @ 11:11:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0