12 är ju bara ett tal!


Han é bara för söt!


Rädda HULTSFRED

 I 24 år har Hultsfredsfestivalen livat upp den svenska musiksommaren, gett 100 000-tals ungdomar minnen för livet och fått kommunen Hultsfred att blomstra med sina evenemangsknutna utbildningar. Nu beskrivs ytterligare ett förlustår och nästa, bantade år kan mycket väl bli det sista. Vill du ha chansen att uppleva den underbara stämningen i de småländska skogarna i framtiden, vill du gå en gedigen evenemangsutbildning eller bara att orten ska överleva? Ju fler vi är, ju större chans att påverka har vi! Tillsammans kan vi visa vårt stöd för rockparty och alla omkring som bevarar Sveriges bästa festival!


Vilken tycker du är den bästa festivalen?

Heal the world


Semester

Har idag bestämt att ta upphåll från bloggandet.
Hoppas vi hörs igen.

Det regnade i Hultsfred oxå

Torsdag i Hultsfred


Sen kom solen


Hultsfred 2009

Så har då Hultsfred 2009 startat.
Torsdagens band är bland annat:
Killers 21.45


Takida 01.00


Regina Spector 19.15
 

Och naturligt vis Lasse Winnerbäck

Helikopter från Säve

Så var helgen slut och allt börjar återgå till det normala. Helgens väder var blandat men det var dock mer sol än regn!
På söndagen fick vi besök från Ostermans helicopter AB och möjlighet till att följa med på en rundtur över kobbar och skär. Jag nöjde mig med att stå kvar på marken och se på när andra flög iväg mot högre höjder.

Tag plats

Inför start
Nu lyfter vi
Över kobbar och skär


Publik på avstånd


Haha, fniss


Håll om mig...

Tänk dig:
en ljum sommarkväll
en brygga
en stilla dans
någon du tycker om
Sommar

Ur ett astrononomiskt perspektiv inleds sommaren med sommarsolståndet omkring den 21 juni för att sedan avslutas då dag och natt är lika långa, på höstdagjämningen omkring 21 september.

Om vi tror på detta så har sommaren bara precis börjat och framför oss har vi många och förhoppningsvis varma sommardagar kvar. För mig har semestern precis börjat och har hittills bjudit på sol, sol, sol.Upplevelse

Igår kom det fler bilder från lilla familjen som är på upplevelse i Stockholm. Igår var de på skansen och där kan det hända mycket. Isak fick sitta på pappas axlar och titta på Johan Palm som var och sjöng i "allsång på skansen"


Sara var naturligt vis där med och fotade.
Vill någon så kan ni titta på hennes blogg.

RSS 2.0