Ännu en dag....

utan mån älskade hund! Varför är saknaden så stor?
Faktiskt att det blir lättare för varje dag men bilden jag har på näthinnan från olyckan kommer nog aldrig släppa. Under fm idag hemma finns Kenneth lilla nya Tchad som lekkamrat till Elton, Elton som sörjer lika mycket som jag. Han tycker nog dessutom att han har en konstig matte som inte är som vanligt.
Gozzie fick några dagar tillsammans med Tchad,
han tyckte det var en "rolig liten sak".
                                                                                   
Jaa, det är sånna minnen som vi får plocka fram nu, alla trevliga stunder vi fick tillsammans med lilla Gozzie.
                        image138  

                                                                  image137  

Livet måste gå vidare...

Varje timma, var minut, all tid känns så tung och svår. Inget känns roligt eller meningsfullt längre. Många kanske tycker att det "bara var en hund" men den hunden var någåt alldeles speciellt. Det går inte att beskriva hur hans lilla nos rörde sig i hopp om att finna något  intressant, hans ögon som tittande bedjande, han som fanns där för att trösta eller ge glädje. Då han var rädd kröp han upp, nära för att söka skydd, tittade bedjande för att han viste att han kunde lita på oss.
Så var det också dagen då det hände. Han skrek, snodde runt och sökte min hjälp. Då jag kom till honom tryckte han sig mot mig, med skräckfyllda ögon och vidöppen mun. Tryggheten fanns ändå hos honom, matte du kommer väl att hjälpa mig den här gången också.
Vad kunde jag göra?? Jag fick bara förlita mig på veterinärens kunskap, hårda ord men, kanske realistiska. Skulle min hund få genomgå mängder operationer, 8 veckor i gipsvagga och ingen kunde ändå säga att han skulle bli bra. Det kunde lika gärna visa sig att, trots operationer och lång reahbilitering skulle han aldrig mer kunna  bli vår lilla goa Gozzie. FYYY vilket svårt beslut det var att ta, vem gav MIG rätten?????

                                                                Lilla Nozzie....förlåt mig!!

                 image134
                                                                               SOV SÅ GOTT

                                     Tack för alla tröstande och värmande ord till mig och min familj!

Vår älskade Gozzie....

finns inte längre bland oss. I helgen var olyckan framme och tog han ifrån oss,  i lek med hans mest älskade sak, bollen, fick han ett felskär slog runt och landade på ett konstigt sätt. Jag vet faktiskt inte hur det gick till men plötsligt låg han bara där och kunde inte röra bakdelen. Prognosen var dålig, riktigt dålig.... en bruten rygg!!
Det fanns inget att göra..................!
Hur kan man klara att leva vidare efter detta?? Tårar...hur mycket finns det?? Jag har inget svar, just nu känns allt bara tomt och meningslöst.

          ÄLSKADE GOZZIE... du kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan

image133

Nytillskott

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev men det är inte alltid det finns något att skriva om. Men detta måste jag visa, sonen och hans flickvän har skaffat något alldeles bedårande, en liten valp. En otroligt pigg och livlig liten krabat som charmar alla. Till och med mina två hundar tycker han är rätt skoj att leka med. Titta bara....
image127              
I kväll blev jag ombedd att passa den ett par timmar, tror ni det blir något annat gjort? glöm det. Just nu sover han, i mitt knä!

Skön, solig vårkväll
Carina

Snart festivaltider

I går satte jag ihop en rad på v75, inte för att jag kan tipa men lite roligt är det allt. Jag vann faktiskt! 5 rätt, synd bara att utdelningen inte var så mycket men det räcker till ny insats. 3:e gången gillt heter det, vad ska hända här näst? Hoppas kan man alltid göra.

Föresten, idag är det 2 månader kvar till Hultsfredsfestivalen. Jag kom just hem från en promenad med hundarna i parken. Tänkte på det då, nu låg parken tyst och öde men om två månader kommer 35000 personer att trängas där. Det är en härlig helg, hela Hultsfred lever upp. musik dygnet runt, folkfest på gågatan, riktigt trevligt faktiskt.

                                             NU                            SEN
                                
                          
                               

                               

inget speciellt

Näe, precis som jag skriver så har det inte hänt ngt speciellt. Fast ibland kan man tycka att varje dag är speciell, vist är det så att trots att man tycker att varje dag är den andra lik så kan man ändå se att det inte riktigt stämde. Som idag, jag vaknar, går till jobbet, åker hem, går en sväng med hundarna, lagar mat, osv. Hmm, vad hände/er idag som inte hände igår.................................inget,eller??
Jo faktiskt, jag köpte en trisslott och vann, 25:- bara, men jag förlorade ialla fall inget och det är ju bra :-s
Nu blir det hockey framför tv'n, HEJA   HV!!

Värdsliga ting

Man tror att när barnen är små vilar världens alla bekymmer på ens axlar och att det försvinner med stigande ålder. Så är det inte kan jag meddela "små barn, små bekymmer". Hur som helst så har var ålder sin tjusning. Just nu har jag två underbara barn som har eller håller på att frigöra sig, den som har svårast att släppa är nog jag :-) men jag håller på att lära mig. Därför vill jag dela med mig av en bra siten story som jag fått av en vän:


En far gick förbi sin sons rum och förvånades över att se att det var så fint städat och att sängen var bäddad. Så fick han syn på ett kuvert som låg på kudden, adresserat till 'Far'. Med onda aningar och nervösa händer öppnade han kuvertet och läste
brevet från sin ende son:

Kära Far!

Det är med stor sorg jag måste skriva till dig. Jag var tvungen att sticka med min flickvän, för jag ville undgå en scen med mor och dig. Jag vet att du och mor fortfarande tar mig för ett barn, men far, jag är alltså 17 år gammal och jag vet hur jag ska ta vara på mig själv.

Jag har funnit äkta kärlek tillsammans med Susanne, och hon är bara så söt. Men jag vet att du aldrig skulle vilja ha henne med på familjekort på grund av piercingarna, tatueringarna och hennes inte så smakfulla kläder och för att hon är så mycket äldre än mig. Också för att hon har fem barn, varav hennes yngsta dotter är i min ålder.

Men det är inte bara förälskelse. Far, hon är gravid med tvillingar! Du ska få barnbarn!

Susanne bor i en campingvagn ute i skogen, och hon har tillräckligt med ved för att hålla oss varma över vintern. Vi delar så många drömmar om framtiden. Far, hon säger att hon ska
köpa massa dataspel till mig. Susanne älskar barn.

Alla hennens ungar har olika pappor, men hon säger att med mig är det annorlunda. Jag vet att vi kommer att vara tillsammans. För alltid.
Susanne säger att jag är mycket mera man än de äldre killarna hon har varit tillsammans med. Är inte det sött?

Hon har också öppnat mina ögon för att hasch faktiskt inte är skadligt. Hon är en businesskvinna eftersom hon odlar sin egen hampa och säljer det för att försörja sin familj. Susanne är duktig med pengar; hon byter lite av sitt hasch till kokain och ecstasy med grannarna. De andra som bor i skogen är också företagsfolk.

Under tiden kommer vi att be om att vetenskapen finner en kur mot AIDS, så att Susanne kan få det bättre.

Du skall inte vara bekymrad för mig, Far. Jag är väldigt lycklig! En vacker dag är jag säker på att vi kommer och besöker er, så ni kan få se era barnbarn och mina styvbarn.

Med vänliga hälsningar,
Er son Jonas.

P. S.
Farsan, inte något av det ovanför är sant. Jag är hos Thomas. Jag ville bara berätta för dig att det finns värre saker i livet än betygsboken som ligger i skrivbordslådan.
Ring mig när det är säkert för mig att komma hem.

                                                                             image116


Skön musik

Jag hörde henne på nyhetsmorgon, Edith Backlund, och hon spelar musik jag verkligen gillar. Är hon okänd eller är det bara jag som missat henne?


Vårkänslor

Åh vad skönt det är med vår, det är verkligen en fantastisk årstid. Blommorna vänder sig mot solen som verkligen delar med sig av sina strålar. Jag blir så glad så det pirrar i hela kroppen. Inte blir det sämre av att jag dessutom får tillbaka på skatten, det blev lite mer än vad jag vågade hoppas på.

                                                             image115

Kram
Carina

Visst är hon underbar

Jag bara älskar henne, hon är helt underbar. Titta vad duktig hon är att härma

RSS 2.0