Stilla sommarkväll

Bilderna talar nog för sig själv.......................kan man ha det mkt skönare?

God (sommar)morgon!

I morse klev jag upp 06.00, pust och flås! Skulle skjutsa Robin till jobbet, hans sista arbetsvecka innan han fleyttar till Stockholm för studier. Jätteskoj att få ha Robin hos oss ngra dar innan han ger sig iväg.
Väl tillbaka satte jag på kaffe för att slå mig ner i solen. Solen värmer redan så pass att man inte orkar stanna någon längre stund, men då är det bara att söka skugga en stund.Ha en skön dag idag och ligg inte för mycket i solen.

också den lille har blivit stor..

Jag hade turen att få lite bilder på de små undarna som nu blivit stora, oj så söta dom var som små... titta bara..
Buster, Tilla och Nala
Buster och Nala

Trött försök att ta sig ur

Skönt med sovstund efter lek

Syskonträff

Ibland känner man att Sverige är ett litet land speciellt när man träffar personer man aldrig trodde man skulle komma i kontakt med. På vår camping finns det många hudar, bl a så finns det en hund som heter "Buster". När vi passade sonens hund, Tilla, stannade Busters ägare till och fråga hur gammal Tilla var. Vi pratade en stund och plötsligt slog det oss att Tilla och Buster var kullsyskon!! Det hade jag aldrig kunnat tro, att vi skulle träffas. Vi beslutade att gå ner på ängen och låta dem leka å faktiskt så tror jag att de kom ihåg varandra, kan hundar göra det när dom inte träffats på 1½ år? Syskonkärlek var det ialla fall då dom lekte på ängen.Jag berättade också att ytterligare en syster till Buster och tilla finns i vår närhet, Nala! Det skulle vara skoj med en valpträff. Kolla själva om ni ser några likheter!
Tilla

Buster

Nala

Grillfest

I lördags var det grillfest på Campingen. Tillsammans med nya och gamla vänner vad det middag och dans hela kvällen. Ett underbart gäng ur festkommitén grillade och bjöd på god mat. Dansade gjorde vi till en fantastisk två-mans orkester, med andra ord vill jag bara tacka för en fantastisk kväl. Tack alla ni på CC-camping i Figeholm!
På väg till dansbanan.
På väg till dansbanan


 

Hej igen!

Jag gör ett lite avbrott i semester för att dela med mig av mina upplevelser.
I tisdags begav vi oss till Trosa för att överraska släken. Mannen och jag tog en tur på vår motorcykel och tog oss fram på gamla E4:an (lugnare tempo där). I Trosa hyrde  vi en stuga med fantastisk utsikt (bilder nedan)
    
Med släkten umgicks vi, åt god mat och promenerade i Trosas vackra stad
Påstan behövdes en vila så småttingarna Ida, Julia och Ludvig hade fruktstund
  

Vid kanalen kunde jag ta mig en skön promenad och titta på båtarna

Min bror valde att ta en tur per båt tillsammans med sina tre flickor: Lina, Sara och Emma
(Sara vill inte vara med påbild)


Nu tar jag lite semester ett tag igen, men jag lovar återkomma snart.

Kram på er alla.

SEMESTER!!

Vill bara meddela att jag har semester nu, ända till 18 augusti. Får se när jag kommer in och skriver ngt för nu åker jag till landet!
Kram på er alla.

Eric Carmen - blunda och minns


Söndag igen ännu inte semester :- (


Sensation white

Jaha, så var man ensam ikväll. Mannen jobbar och yngsta sonen har precis landat i Holland.
Han kommer tillbringa denna weekend i Amsterdam där han ska uppleva världens störst dance event:  "Sensation white"
40,000 personer, helt klädda i vitt..........årets tema är "Oceans in white" Vilken upplevelse.
Själv har jag att se fram emot  buskisen jag ska på i helgen.
Kram på er &
 

GRATTIS JENNY som fyller 30 år idag!

Buss strejken fortsätter

Visst är det skrämmande att vi lever i ett så sårbart samhälle, att man ska behöva vara beroende av att allt fungerar innan det blir kaos. Kan hålla med om att det är mer kännbart då det slår mot en storstad men kanske det var meningen.
Lite konstigt är det ändå att medias fokus handlar mer om att folk inte kan ta sig till jobben än att faktiskt framhålla vad strejken syftar på.
Vad jag förstår av strejken så handlar det inte bara om att få mer i lönekuveret utan även rätten till 11 timmars nattvila och att inte behöva jobba mer än 13 timmar i sträck. Att bussförarnas arbetsgivaren inte ska kunna undantas från lagen.
Åter igen: ska vi vara med i EU med en massa undantag från reglerna och iså fall ,ska bara vissa ha rätt till undantag. Det finns många yrkesgrupper som dessa EU regler försvårar för, några exempel är övriga chaufförsgrupper, vården resturang mfl.

Jag stöder ialla fall bussförarnas strejk (precis som jag gjorde med sjuksköterskornas)

Lycka till!!

RSS 2.0