Buss strejk

Det är aldrig roligt med strejk men ibland är det faktiskt nödvändigt. Det jag förvånar mig över det är att det alltid pratas om ett "KAOS" så fort det handlar om storstäder. Det känns faktiskt rätt okej att fler än vi "på landet" får känna av hur det är då det inte går att åka kommunalt. Inget ont om någon men det känns så underligt med sådana reaktioner.
Är det ngn som håller med mig?

Jag börjar lära mig

Jag känner mig såååå stolt.
Nu har jag kommit igång i Photoshop, min första bild. 
Det där att skapa i flera lager var
faktiskt inte  så lätt när man är helt grön!

Tidig från jobbet

Tur att det finns flextid, idag var en sådan dag som jag var tvungen att gå tidigt från jobbet. Då fick jag också börja jobba tidigare,07.00,  men det gick ganska bra. Jag ska inte säga att det inte finns något att göra när man kommer hem men ibland har man bara ingen lust. Jag läste några bloggar och fick lite inspiration till att fota lite (tack Sanna). Se vilka fina rosor jag har hemma i trädgården! Även en liten vattedränkt pelargon fick komma med på bild.
  


En helg vid havet

Så är man då hemkommen från en helg vid havet. Faktiskt så sken solen hela helgen, ända tills det var dags att åka hem idag då först kom ett par riktiga skurar.
Igår blev det pilkastning vilken jag vann med hela 64 poäng!! Extra roligt var det att  lyckas slå maken, han fick "bara 39" och då ska jag säga att han inte var dålig. Men han tycker det är pinsamt att jag var bättre så nu "måste" han köpa en piltavla att träna på, haha!
Ikväll blir det att bara slappa, fotbollen ska jag se från sängen så jag får se hur länge dom hinner spela innan jag somnar. Det är hårt att vara vid havet en hel helg :-))

Kram på er alla
Carina

Jag har biljetter..

till föreställningen "Lånta fjädrar", det ska bli jättekul att se den.


Handlingen är förlagd till Kalmar i familjen Grossmans hem under det "glada 20-talet". Fabrikör Julius och hans hustru Solveig väntar i hemmet på att dottern Betty ska komma med tåget från huvudstaden. Till deras stora förvåning kommer hon i en automobil tillsammans med friaren Greger i släptåg och hon visar sig dessutom vara full av tidens strömningar och moderna idéer om bl a äktenskapet. Något som går stick i stäv med pappans mer traditionella och förlegade åsikter. Han vill nämligen gifta bort dottern med sin kompanjon Max och på så sätt behålla företaget inom familjen. Denne Max är en grå, lite trist och aningen överårig ungkarl, som plötsligt blir alla kvinnors drömprins när ett rykte börjar cirkulera att han i sin ungdom haft ett förhållande med en berömd filmstjärna. Allt är naturligtvis upplagt för trassel och förvecklingar.

Skön dag vid sjön

Att ligga och blicka ut över sjön en hel dag kan vara jobbigt, speciellt när bada är det bästa Tilla vet.
Det är bara såååå underbart när jag får ta en simtur i havet..
  
Men jag tycker att det är för mycket vaten i sjön så om jag dricker upp lite kanske det inte är lika läskigt att kliva i..
  

Vad hittar man på ikväll?

Jaha, vad gör man av tiden ikväll när det inte är ngn fotboll att titta på. Bakar, städar eller bara slappar?? Det blev att laga lite kvällsmat (hemmagjord pizza) som jag intor till kvällsnyheterna, sen händer inget mer.

Fotboll ja, vilka matcher det har varit nu, riktigt spännande trots att Sverige inte spelat! Kolla ryssarna vilka kämpar, nu känns det som om de är värda att vinna hela EM!! Vad tror ni?


Midsommarafton 2008

MIDSOMMAR 2008

Så var vi då på plats. Vaknade kl 05.30 att en liten sädesärla satt på taket och pickade i sig av sin frukost. Tog en liten snabbtur med hunden för att upptäcka att solen sken från en klarblå himmel.
Ute var det bara fåglar som vaknat så vi bestämde oss för att krypa ner i sängen en stund till. Vid middagtid var det dags att gå och bevittna resandet av midsommarstången, efter det blev det en stunds dansande för att sen gå hem och äta midsommar lunch och sen njuta av jordgubbar och grädde, mums!!
       

Nu åker vi till.....

......Gamleby för att fira midsommar. Hoppas bara att det inte blir ngt regn, men dom spår att de största solchanserna blir vid östersjökusten, så man kan alltid hoppas!
 
Trevlig midsommar

Lugn natt

Äntligen mår jag bättre! igår trodde jag att det aldrig skulle gå över men en dag med bara coca cola så avtog det sakterliga och tillslut kunde jag somna och sova hela natten. Konstigt vad man kan sova mycket men så var det en också en riktig pärs!
Eftersom jag har ett jobb där jag träffar mycket människor så håller jag mig hemma idag med, då kan jag planera inför midsommari lugn och ro.  Vi kommer ta husvagen och åka till kusten där det är planerat fest. Det kan bli riktigt skoj att träffa nya och gamla bekanta. Det som känns lite pirrigt är att vi åker tillbaka till samma plats som år hund Gozzie skadade sig och som senare resulterade i att vi fick avliva honom. Men endel säger att det är bra att komma tillbaka till de ställe där man upplevt ett trauma.
Nu ska jag vila ngn timma till innan jag ska försöka äta lite frukost. 
Natti

Eländes elände

Efter stockholmsresan har vi tydligen dragit på oss magsjuka, nu insjuknar vi en efter en. Med kraftiga magplågor får man tillbringa mycket tid på toaletten, det är Inte roligt. Inatt har gubben min haft företräde till toan och på morgonen blev det min tur :-( Så idag är jag hemma, kan inte äta någoting.

 


Med posten idag kom en skiva jag glömt att jag beställt "Therese Engdahl" En härlig skiva avkopplande musik. Therese är en flitigt använd artist som sjunger på bla bröllop och dop.
http://www.thereseengdahl.com/

Det fanns en del frön..

.................på dopet. Vi lyckades samla delar av dem på bild


När det blev lite långtråkigt valde en del av gästerna att leka tittut
                               


                                     Dop i Tyresö kyrka

Visst blev det ett fantastiskt dop, solen sken och regnet höll sig borta! Allt gick som det skulle!

Lilla Ludde

       
 

Barndop

Nu är det dags att träffa släkten igen. En lite prins föddes i början på året och nu har det blivit dags för dop. Till stockholm och Tyresö bär det av i morgon bitti. Dopet blir på söndag i Tyresö kyrka där båda mina barn är döpta. Denna gång ska de vara faddrar, åh vad härligt. Lägger in lite bilder på det när vi kommer åter.

TYRESÖ KYRKA

HULTSFRED 2008

Nu är den igång!!


Sjung med


HEJA SVERIGE :- ))

Nu är det dags, håll alla tummarna och häng med i en dundrande fest,,,fram med chipsen och ....

 

GO GO GO

sommarpromenad

Underbara sommar. Vi skulle gå en tur för att se vad vi kunde hitta, vek av på en underbart lummig småväg ,vandrade en stund på den för att plötsligt se en glänta öppna sig. Och där, visade sig havet i solens sken. Är inte Sverige helt underbart!!

    

Tidigare hade promenaden passerat kanalen och den gamla gästhamnen i Figeholm
    sen var det hem och koppla av med vin och sallad.  

Tjing tjing!


Pastasallad

Vill bara räcka upp ett varningens finger!
Ni vet sånadär pastasallader som finns att köpa på macken, affären,kiosken mm. AKTA ER FÖR DET!!

I fredags (30/5) var sonen på RIX FM festival och hade trevligt. Som brukligt så behöver kroppen något att äta och då ligger det nära till hands att det kan bli en pastasallad. Inget med det, just då iafl. Efter det följde ngra dagars dålig mage med knip, som blev värre under torsdagen. I samsåd med sjukvården beslutades att uppsöka akuten. På symtomen kunde det vara vad som, blindtarmen, tarmkatarr eller något annat. Inte trodde vi att det kunde va sviter från fredagen. Läkaren fick dock en annan tanke efter undersökning och provtagning...MATFÖRGIFTNING!!
Doktorn höjer nu ett varningens finger, AKTA ER FÖR FÄRDIGMAT; KEBAB ELLER LIKNANDE NU I VÄRMEN!!

Har man sett någon som är matförgiftad så tänker man på det, jag lovar!!

Nu bär det iväg med husvagnen till havet.
Må så gott
//CARINA

JIPPI.....................

IDAG KOM SKATTEPENGARNA!! Vad mycket roligt man kan ha..............eller..................................
ska jag lägga dom på något nyttigt eller onyttigt (roligt) Jaa, det är dagens fråga!!

RSS 2.0